FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

Servitona neteges industrials i reformes
Infocentre, formacio i estudis
mater, imprempta i llibreria
Reformes Integrals TonaFINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!GRAN OPORTUNITAT, PER ELS AMANTS DE LA NATURA I L´ESPAI!!!!!!

Finca en venda de 328 m² construïts a Sant Bartomeu del Grau, en una parcel·la de 7.000 metres. La casa està distribuïda amb dues plantes i unes golfes, planta baixa són aparcaments. Planta primera trobem quatre habitacions totes dobles, bany complet amb dutxa, cuina office de 12 m², un ampli menjador sala d´estar amb llar de foc 32 m², amb una terrassa que rodeja tota la casa. Tancaments de vidre doble fets nous del 2016, amb molta llum i una orientació immillorable. En mig de la natura en un ambient privilegiat, antigament s´hi va exercir la pagesia i el terreny està dotat de cinc annexes per bestiar i magatzem. També disposa de camps de cultiu, situada molt a prop del nucli de la població.
Per més informació, consulteu sense compromís.


.....................................................................................

GRAN OPORTUNIDAD, PARA LOS AMANTES DE LA NATURALEZA Y El ESPACIO!!!!!!

Finca en venta de 328 m² construidos. en Sant Bartomeu del Grau, en una parcela de 7.000 metros. La casa está distribuida en dos plantas y una buhardilla, planta baja son aparcamientos. Planta primera encontramos cuatro habitaciones todas dobles, baño completo con ducha, cocina office de 12 m², un amplio comedor sala de estar con chimenea 32 m², con una terraza que rodea toda la casa. Cierres de vidrio doble hechos nuevos del 2016, con mucha luz y una orientación inmejorable. En medio de la naturaleza en un ambiente privilegiado, antiguamente se ejerció el campesinado y el terreno está dotado de cinco anexos para ganado y almacén. También dispone de campos de cultivo, situada muy cerca del núcleo de la población.
Para más información, consultenos sin compromiso.


Anunci nº 198098
Població: Sant Bartomeu del Grau
Preu: 450.000
Publicat: 22/05/2019

foto 1 FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

foto 2 FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

foto 3 FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

foto 4 FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

FINCA EN VENDA A SANT BARTOMEU DEL GRAU!!!!!

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat