Cursos Borsa per a tots els nivells


Cursos Borsa per a tots els nivellsCurs de Borsa per a tots els nivells!

Tens vocació per aquest món i moltes ganes d’aprendre? ara tens l’oportunitat de dedicar la jornada completa al món de la borsa on podràs acabar sent el teu propi cap i dedicar-hi la jornada sencera o com a mètode per rendibilitzar els teus estalvis.

L’objectiu del curs és proporcionar estratègies i eines necessàries per a poder gestionar capital al mercat FOREX (divises). En el curs aprendrem a identificar on i quan prendre una posició amb diferents estratègies d’entrada, també aprendrem a gestionar el capital de forma que el risc estigui sempre controlat.

Oferim dos programes de formació diferents i s’enfoquen a nivell 100%.. pràctic. Es realitzaran a nivell individual, o màxim 2 persones per programa, per tal de ser més efectiu.

Truca’ns i demana informació sense cap compromís, cursos de nivell bàsic i nivell avançat al telèfon 620 910 696 o envia un correu a cw.bolsa@gmail.com.

També pots visitar el nostre web i a més a més de trobar informació dels cursos, trobaràs informació de la rentabilitat mensual que podries arribar a aconseguir i d´exemples d´operativa: http://cwbolsa.blogspot.com.es/

http://cwbolsa.blogspot.com.es/p/quieres-aprender-invertir-dinero-en-la.html

Anunci nº 194093
Població: Vic
Preu:
Publicat: 31/01/2018

foto 1 Cursos Borsa per a tots els nivells

foto 2 Cursos Borsa per a tots els nivells

foto 3 Cursos Borsa per a tots els nivells

foto 4 Cursos Borsa per a tots els nivells


Cursos Borsa per a tots els nivells

© 2000-2018 Tots els drets reservats

Avís legal Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat Actividades de aventura