Feina de Àrea Manager per establiments d´alimentació

Àrea Manager per establiments d´alimentació

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 86172

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
SUPORT ACTIU SL
Sector
-
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Àrea Manager per establiments d´alimentació
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Sou
Segons conveni
Tipus contacte
Fix
Descripció
Les principals responsabilitats seran: gestió i supervisió general i específica segons zona en cada punt de venda, formació de l´equip de professionals de tots els establiemnts, gestió de tot el que envolta la plantilla de treballadors i proveïdors, ajustar els pressupostos de cada botiga, imprementació d´esdeveniments i de campanyes promocionals segons plans de comunicació, cuidar-se de l´aparença general d´aquestes tocant totes les vessants, així com de l´estoc, compres i els corresponents informes que reportin la informació del dia a dia al màxim responsable.
Data publicació
10/04/2019
Data caducitat
10/05/2019
Núm. consultes
200 lectures
REQUISITS
Es valorarà
Es busca un perfil de persona amb experiència en gestió d´equips. Preferenment de mitjana edat i amb facilitats per desplaçar-se.
Imprescindible
Persona per coordinar i dirigir l´actitivitat d´un grup d´establiments dedicats a l´alimentació especialitzada i saludable, amb la finalitat d´aconseguir la màxima rendibilitat a cada local obert seguint les estrategies comercials de la marca.
Altres requisits
Es requereix que el candidat parli i escrigui correctament el català i el castellà, es valorarà que conegui altres llengües. Aquesta persona ha de residir a la comarca d´Osona.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat