Feina de ARQUITECTE IT (SÈNIOR)

ARQUITECTE IT (SÈNIOR)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85753

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
ARQUITECTE IT (SÈNIOR)
Població
Comarca Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
ENGINYERIA
Departament
OFICINA TÈCNICA
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
ESTABLE PER EMPRESA
Durada contracte
INDEFINIT
Descripció
El/la persona seleccionat/da es trobarà en dependència del/la Director del departament i la seva missió serà la de responsabilitzar-se del desenvolupament del software i de la seva posada en marxa. S’ocuparà de realitzar l’assessorament tecnològic per les diferents empreses, proposarà arquitectures, tecnologies i productes així com, dissenyar solucions a plataformes compostes assegurant una capacitat tècnica eficient. D’altra banda, utilitzarà tots els recursos necessaris per la seva implementació, liderarà la selecció, ús i influencia dels diferents mètodes i eines de disseny per aconseguir els resultats de negoci i tecnològics desitjats. Finalment, gestionarà els diferents programes per optimitzar costos, augmentar beneficis i donar la millor resposta al grup empresarial.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa sòlida, mundialment reconeguda i amb gran expansió, on tindrà la oportunitat d’optar a un lloc de treball estable, amb un pla de carrera i formació específica, adaptat al lloc de feina.
Data publicació
14/06/2019
Data caducitat
14/07/2019
Núm. consultes
249 lectures
REQUISITS
Titulació
ARQUITECTE IT (SÈNIOR)
Experiència
El perfil correspon a un/a persona amb formació en Enginyeria Informàtica i/o Telecomunicacions. Cal aportar una experiència mínima de 2 anys ocupant un lloc de feina similar, domini dels programes i eines com AWS, GCP, microserveis, Docker, API’s, Kubernetes, Arquitectura Hexagonal i DDD. Es valorarà tenir flexibilitat horària i possibilitats per viatjar puntualment. Pensem en un/a persona proactiu/va, polivalent, dinàmic/a, analític/a, pragmàtic/a, amb habilitats comunicatives i per treballar per projectes.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat