Feina de Àrea Manager per establiments d´alimentació

Servitona neteges industrials i reformes
Infocentre, formacio i estudis
mater, imprempta i llibreria
Reformes Integrals Tona


Àrea Manager per establiments d´alimentació

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85705

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
Altarriba Pans S.L.
Sector
Alimentació
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
Àrea Manager per establiments d´alimentació
Població
Manlleu
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Sou
Segons conveni
Tipus contacte
Fix
Descripció
Les principals responsabilitats seran: gestió i supervisió general i específica segons zona en cada punt de venda formació de l´equip de professionals de tots els establiments gestió de tot el que envolta la plantilla de treballadors i proveïdors ajustar els pressupostos de cada botiga implementació d´esdeveniments i de campanyes promocionals segons plans de comunicació cuidar-se de l´aparença general d´aquestes tocant totes les vessants, així com de l´estoc, compres i fer els corresponents informes que reportin la informació del dia a dia al màxim responsable.
Data publicació
02/04/2019
Data caducitat
25/04/2019
Núm. consultes
480 lectures
REQUISITS
Es valorarà
Es busca un perfil de persona amb experiència en gestió d´equips. Preferenment de mitjana edat i amb facilitats per desplaçar-se.
Experiència
Persona per coordinar i dirigir l´activitat d´un grup d´establiments dedicats a l´alimentació especialitzada i saludable, amb la finalitat d´aconseguir la màxima rendibilitat de cada local obert seguint les estratègies comercials de la marca.
Imprescindible
Es requereix que el candidat parli i escrigui correctament el català i el castellà, es valorarà que conegui altres llengües. Aquesta persona ha de residir a la comarca d´Osona per un tema d´operativa amb la central. Se li demana alt grau d´autonomia i responsabilitat, i disponibilitat per viatjar si es requereix.
Altres requisits
S´ofereix contracte laboral fix, a jornada completa, i d´entrada sou segons conveni, amb plus segons resultats. El cotxe i la tecnologia necessària en hores de feina correrà a càrrec de l´empresa.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat