Feina de RRHH OSONA

RRHH OSONA

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85466

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
RRHH OSONA
Població
TORELLÓ
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
CONSULTOR
Departament
RRHH
Horari
DE DILLUNS A DIVENDRES
Sou
SEGONS VÀLUA
Tipus contacte
ESTABLE
Durada contracte
ESTABLE DIRECTAMENT PER EMPRESA
Descripció
Important grup Empresarial Català especialitzat en oferir Serveis dins l´àrea dels Recursos Humans cerca per a la seva unitat de negoci dedicada a la selecció de perfils intermitjos i directius un: CONSULTOR/A DE RRHH.


El perfil correspon a un professional amb una formació superior en Psicologia o similar completat. Caldrà que aporti experiència professional d´un any en selecció de personal i que mostri aptituds i/o experiència en la venda de serveis de Recursos Humans. Pensem en un perfil que tingui experiència en consultoria o en selecció en una empresa del sector serveis i es senti còmode tant en la selecció de personal (perfils qualificats) com amb la relació amb els clients i el desenvolupament d´activitat comercial. Pensem amb una persona polivalent i proactiva, flexible i acostumada al treball en equip , amb gran orientació a client.

Integrant-se a un equip de consultors repartits en tot el territori, la seva missió serà la de formar part de l´equip de consultoria de Torelló, duent a terme la gestió global dels processos de selecció així com la captació i fidelització de clients de la zona geogràfica assignada, treballant en equip amb la resta de delegacions per tal d´assolir els objectius globals de la companyia. Podrà participar també en tasques transversals dins l´àrea de formació i consultoria donant suport en el projectes que ho requereixin.

El perfil seleccionat s´integrarà a una empresa consolidada en el sector, que ofereix un projecte professional estable. La retribució es fixarà en funció dels valors i la experiència aportats.
Data publicació
26/03/2019
Data caducitat
25/04/2019
Núm. consultes
792 lectures
REQUISITS
Titulació
GRAU EN PSICOLOGIA
Experiència
Caldrà que aporti experiència professional d´un any en selecció de personal i que mostri aptituds i/o experiència en la venda de serveis de Recursos Humans
Imprescindible
Caldrà que aporti experiència professional d´un any en selecció de personal i que mostri aptituds i/o experiència en la venda de serveis de Recursos Humans
Altres requisits
Vehicle propi
Residència a la comarca d´Osona

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


© 2000-2020 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat