Feina de CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)

CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)

Veure totes les ofertes d'Osona

Oferta de treball d'Osona nº 85269

INFORMACIÓ DE L'EMPRESA
Nom o raó sòcial
[Dades de l´empresa ocultes]
Sector
[Dades de l´empresa ocultes]
DESCRIPCIÓ DE L'OFERTA DE TREBALL
Càrrec vacant
CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)
Població
Comarca Osona
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
BACK OFFICE INTERNACIONAL
Departament
OFICINA TÈCNICA
Horari
TORN CENTRAL
Sou
PACTAT AMB L´EMPRESA
Tipus contacte
ESTABLE PER EMPRESA
Durada contracte
INDEFINIT
Descripció
El/la candidat/a es trobarà en dependència del/la Director General i la seva missió consistirà en assegurar el valor del producte i de la companyia al client. S’ocuparà de complir amb el que Àrea Manager ha pactat amb els clients, establiment de tempos de producció i entrega a client final, resolució de les incidències i donar resposta ràpida i eficaç al client. Comptabilització de les factures, albarans i enviament al departament financer. Atenció i assessorament així com assegurar la qualitat del producte rebut, fidelització dels grans i petits comptes i, realitzar informes mensuals de vendes amb el departament comercial. Per últim, viatjar un cop l’any a la planta de França pel control d’estoc, demanda de material i contacte més directe amb els clients.

El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa líder en el seu sector i dedicada a la distribució del seu producte a nivell mundial, on tindrà la oportunitat de formar part d’un gran projecte amb pla de carrera.
Data publicació
10/04/2019
Data caducitat
10/05/2019
Núm. consultes
194 lectures
REQUISITS
Titulació
CUSTOMER SERVICE (FRANCÈS)
Experiència
El perfil correspon a un/a professional amb una formació mínima de Graduat Universitari en ADE, Economia i/o Negocis Internacionals amb un nivell alt de Francès i mig d’Anglès. Es necessari aportar una experiència mínima de 2 anys desenvolupant tasques similars i treballant amb mercat Francès. L’empresa proporciona formació específica del lloc de feina i un pla de carrera a llarg termini. Pensem en un/a persona amb habilitats per gestionar l’estrès i situacions sota pressió, bon/a comunicador/a, tècnic/a, organitzat/a, responsable i amb dots per la negociació amb els diferents clients.

Enviar currículum
(des de Classificats.net)


Veure totes ofertes de treball a Osona

© 2000-2019 Tots els drets reservats

Avís legal Privacitat Ús de cookies Atenció a l'usuari Publicitat